iPad's huren : scherpe tarieven, grote voorraad
en uitstekende service!

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700 635

Huur een iPad Air of iPad Pro

Wilt u iPad's huren voor zakelijk gebruik? Tabletpro verhuurt de nieuwste iPad's en en iPad Pro voor gebruik op beurzen, evenementen, seminars en andere zakelijke toepassingen. Als specialist op het gebied van tablets voor professioneel gebruik zijn wij als geen ander in staat met u mee te denken.

Service inbegrepen!

Bij ons huurt u altijd inclusief een uitstekende service. Zo kunnen wij u adviseren over apps en/of instellingen die kunnen helpen om uw toepassing tot een succes te maken. Ook kunnen wij uw content (filmpjes, pdf's, presentaties, websites) vooraf installeren zodat u direct van start kunt gaan. In de meeste gevallen berekenen we daarvoor geen extra kosten. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u gewoon iPad's wilt huren en deze zelf wilt inrichten. De iPad's die wij verhuren zijn zo goed als nieuw, schoon en hebben geen ingestelde beperkingen. Na elke huuropdracht worden de iPad's door ons teruggebracht naar fabrieksinstellingen.

De nieuwste modellen van Apple

Voor ons is het vanzelfsprekend dat u de nieuwste iPad's kunt huren. De iPad's die u huurt zijn in uitstekende en onbeschadigde staat. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan om te zien welke modellen wij verhuren.

Is op uw locatie geen WiFi beschibaar? Wij verhuren ook iPad's met 4G.


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700 635
E-mail:
info@tabletpro.nl

 

Volg ons op Instagram

Over iPad Rent
Wilt u een iPad standaard huren? iPad Rent is al jaren dé specialist! Wij leveren iPad tafelstandaards, iPad zuilen, iPad vloerstandaards en de Tabdoq iPad standaard. Organiseert u een open dag bij uw bedrijf? Staat u op een beurs of een evenement? Of heeft u tijdelijk extra iPad standaards nodig in uw winkel? Neem dan contact op met iPad Rent! Wij leveren iPad standaards voor elke gelegenheid!

Waarom huren bij iPad Rent?

  • Altijd de scherpste prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU