iPad's huren : scherpe tarieven, grote voorraad
en uitstekende service!

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700 635

Tabdoq iPad standaard huren

De Tabdoq iPad standaard is de vloerstandaard die wij het meest verhuren! De iPad standaard van Tabdoq zit qua design eigenlijk tussen een iPad vloerstandaard en een iPad zuil in. Dit maakt de Tabdoq voor bijna alle doeleinden geschikt!

Gebruik de Tabdoq iPad standaard om uw informatie op een interactieve manier aan bezoekers en potentiële klanten te presenteren! U vindt onze Tabdoq standaards o.a. op evenementen, beurzen, in showrooms, in winkels en openbare gelegenheden.

Huren is de beste keuze wanneer u slechts heel af en toe een iPad standaard nodig heeft, of wanneer u extra iPad standaards nodig heeft voor een groter evenement. U kunt gebruik maken van uw eigen iPads, maar u kunt uiteraard ook bij ons iPad's huren!

De Tabdoq is modern, stijlvol, gemaakt van stevige materialen en voorzien van een anti-diefstal slot. Uw bedrijfslogo of de naam van het door u georganiseerde evenement op de Tabdoq iPad standaard? Natuurlijk geen probleem wanneer u huurt bij iPad Rent!

Grote aantallen iPad standaards nodig?

Heeft u voor een groot evenement of beurs grote aantallen iPad standaards nodig? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen! Omdat de Tabdoq iPad standaard ons eigen product is, hebben wij altijd grote aantallen Tabdoqs op voorraad. Snelle levering gegarandeerd!

Over het transport van de iPad standaards hoeft u zich geen zorgen te maken! Tabletpro levert de iPad standaards af op de door u gewenste locatie in heel Nederland en België.

Wij hebben in het verleden bijvoorbeeld Tabdoqs geleverd voor de Autorai in Amsterdam en de Autosalon in Brussel. Organiseert u een groot evenement, dan is Tabletpro uw partner op het gebied van iPad displays!

Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht wanneer u tijdelijk maar één Tabdoq iPad standaard nodig heeft! Vanzelfsprekend krijgt u dan dezelfde uitstekende en uitgebreide service!

Offerte aanvragen huur Tabdoq iPad standaard

Het huren van een Tabdoq iPad standaard inclusief de uitgebreide service van Tabletpro hoeft niet duur te zijn!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een uur contact met u op!


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700 635
E-mail:
info@tabletpro.nl

 

Volg ons op Instagram

Over iPad Rent
Wilt u een iPad standaard huren? iPad Rent is al jaren dé specialist! Wij leveren iPad tafelstandaards, iPad zuilen, iPad vloerstandaards en de Tabdoq iPad standaard. Organiseert u een open dag bij uw bedrijf? Staat u op een beurs of een evenement? Of heeft u tijdelijk extra iPad standaards nodig in uw winkel? Neem dan contact op met iPad Rent! Wij leveren iPad standaards voor elke gelegenheid!

Waarom huren bij iPad Rent?

  • Altijd de scherpste prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU