iPad's huren : scherpe tarieven, grote voorraad
en uitstekende service!

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700 635

iPad tafelstandaard huren

Een iPad tafelstandaard is dé manier om op beurzen, open dagen en evenementen de aandacht van bezoekers te trekken!

Laat mensen bijvoorbeeld een interactieve presentatie van uw diensten zien, een prijsvraag invullen, een gratis product aanvragen of een app gebruiken. Succes verzekerd! Bezoekers van een beurs of evenement blijven langer bij uw stand staan, zijn meer betrokken en u heeft een mooie aanleiding om een gesprek te beginnen met een potentiële klant!

Huren is dé oplossing

Het huren van een iPad tafelstandaard is dé oplossing wanneer u deze maar sporadisch nodig heeft. De kosten van het huren zijn dan een stuk lager dan wanneer u een iPad standaard aan zou moeten schaffen. Helemaal wanneer u meerdere standaards nodig heeft of de ene keer twee en de andere keer tien standaards, is huren de beste optie.

U kunt onze tafelstandaards gebruiken met uw eigen iPads (vanaf iPad Air en nieuwer), maar u kunt deze ook bij ons huren! Is er op de locatie waar u de iPads wilt gebruiken geen Wifi aanwezig? Dan kunnen wij zelfs voorzien in een mobiel Wifi access point!

Kwaliteit en uitstraling iPad Rent standaards

Wij verhuren uitsluitend iPad tafelstandaards voor zakelijk gebruik. Onze standaards zijn dan ook van de beste kwaliteit en hebben een luxe afwerking en uitstraling. U ziet onze iPad tafelstandaards veelvuldig op beurzen, in de horeca, in winkels en op grote evenementen.

Uw iPad zit veilig in de anti-diefstal cassette en snoeren kunnen geheel uit het zicht worden weggewerkt!

Offerte iPad tafelstandaard

iPad Rent is dé specialist in de verhuur van iPad standaards. Heeft u één iPad tafelstandaard nodig voor twee dagen? Of heeft u er twintig nodig voor een hele maand? Wilt u er ook nog graag een iPad vloerstandaard bij huren? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor!

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een iPad tafelstandaard!


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700 635
E-mail:
info@tabletpro.nl

 

Volg ons op Instagram

Over iPad Rent
Wilt u een iPad standaard huren? iPad Rent is al jaren dé specialist! Wij leveren iPad tafelstandaards, iPad zuilen, iPad vloerstandaards en de Tabdoq iPad standaard. Organiseert u een open dag bij uw bedrijf? Staat u op een beurs of een evenement? Of heeft u tijdelijk extra iPad standaards nodig in uw winkel? Neem dan contact op met iPad Rent! Wij leveren iPad standaards voor elke gelegenheid!

Waarom huren bij iPad Rent?

  • Altijd de scherpste prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU