iPad's huren : scherpe tarieven, grote voorraad
en uitstekende service!

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700 635

Ipad Vloerstandaard huren

Heeft u tijdelijk een iPad vloerstandaard (iPad floorstand) nodig? Of heeft u extra vloerstandaards nodig voor een groot evenement of een beurs? Dan is huren de beste optie!

iPad Rent is dé specialist in de verhuur van iPad standaards. Naast iPad vloerstandaards kunt u bij ons ook terecht voor het huren van iPad tafelstandaards en iPad zuilen. U kunt deze standaards gebruiken met uw eigen iPads, maar het is ook mogelijk via ons één of meerdere iPads te huren.

Onze iPad vloerstandaards zijn zowel geschikt voor de iPad Air en nieuwer. Op aanvraag ook leverbaar voor de oudere iPad 2, 3 en 4.

Toepassingen

Onze iPad vloerstandaards zijn geschikt voor professioneel zakelijk gebruik. De standaards hebben een luxe uitstraling, zijn stevig en bijzonder stabiel door de verzwaarde voet. De iPad is beveiligd tegen diefstal door de afsluitbare behuizing.

Met behulp van onze iPad floorstand presenteert u uw informatie op een aantrekkelijke en interactieve manier aan uw bezoekers en klanten! Of dat nu is op beurzen, op grote evenementen of op een open dag van uw bedrijf. Met onze iPad vloerstandaards maakt u altijd de beste indruk!

Uw iPad vloerstandaard geplaatst op locatie

Wanneer u via ons één of meerdere iPad vloerstandaards huurt, dan is dit inclusief levering door heel Nederland. Ook wanneer u bijvoorbeeld exposeert op een beurs in België, zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar het transport van de door u gehuurde iPad vloerstandaards. Uiteraard halen wij de iPad standaards ook weer op na afloop van het evenement.

Offerte aanvragen iPad vloerstandaard huren.

Het huren van een iPad vloerstandaard voor professioneel gebruik is waarschijnlijk aantrekkelijker dan u denkt! Vraag direct een offerte aan en u ontvangt van ons op werkdagen binnen een uur een geheel vrijblijvend voorstel!

Heeft u eerst nog vragen over de iPad vloerstandaard? Neem dan contact op met Thomas of Gwenda per telefoon of per mail. Zij kunnen u alles vertellen over het huren van een iPad vloerstandaard bij iPad Rent!


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700 635
E-mail:
info@tabletpro.nl

 

Volg ons op Instagram

Over iPad Rent
Wilt u een iPad standaard huren? iPad Rent is al jaren dé specialist! Wij leveren iPad tafelstandaards, iPad zuilen, iPad vloerstandaards en de Tabdoq iPad standaard. Organiseert u een open dag bij uw bedrijf? Staat u op een beurs of een evenement? Of heeft u tijdelijk extra iPad standaards nodig in uw winkel? Neem dan contact op met iPad Rent! Wij leveren iPad standaards voor elke gelegenheid!

Waarom huren bij iPad Rent?

  • Altijd de scherpste prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU