iPad's huren : scherpe tarieven, grote voorraad
en uitstekende service!

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700 635

iPad zuil huren

Onze iPad zuilen zijn echte blikvangers op beurzen en evenementen en zeer geschikt voor de presentatie van uw digitale content. De mogelijkheden van een iPad zuil zijn groot, denk bijvoorbeeld aan een productpresentatie, bedrijfsfilm, PDF documenten, een website of een interactief formulier om gegevens te verzamelen. De iPad informatiezuil is speciaal ontworpen voor interactie met de bezoekers aan uw evenement.

iPad zuil met ruimte voor brochures

De iPad zuil met brochurevak combineert de voordelen van digitale content op de iPad met ouderwetse informatie op papier om mee te nemen. De zuil heeft een speciale uitsparing voor A4 formaat brochures, folders en ander drukwerk. Doordat de kop van de iPad houder kan roteren kan het vak aan de voorzijde of aan de achterzijde gepositioneerd worden.

Geen zichtbare kabels

De USB voedingskabel voor de iPad loopt door de hals van de iPad behuizing de zuil in. Onderaan de zuil kan een 230V voedingskabel ingeplugd worden. Speciaal voor kortdurende evenementen (maximaal twee dagen) is de iPad zuil voorzien van een ingebouwde accu, zodat kabels niet nodig zijn.

iPad zuil met uw bedrijfslogo of full-colour print

Om de iPad zuil nog meer op te laten vallen kunnen wij de zuil voorzien van uw bedrijfslogo. Ook is het mogelijk de zuil te voorzien van full-colour bestickering waarmee de attentiewaarde op uw evenement tot grote hoogte stijgt.


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700 635
E-mail:
info@tabletpro.nl

 

Volg ons op Instagram

Over iPad Rent
Wilt u een iPad standaard huren? iPad Rent is al jaren dé specialist! Wij leveren iPad tafelstandaards, iPad zuilen, iPad vloerstandaards en de Tabdoq iPad standaard. Organiseert u een open dag bij uw bedrijf? Staat u op een beurs of een evenement? Of heeft u tijdelijk extra iPad standaards nodig in uw winkel? Neem dan contact op met iPad Rent! Wij leveren iPad standaards voor elke gelegenheid!

Waarom huren bij iPad Rent?

  • Altijd de scherpste prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU