iPad's huren : scherpe tarieven, grote voorraad
en uitstekende service!

Bel Tabletpro: +31 (0)182 700 635

Val op met uw bedrijfslogo

De iPad zuil en Tabdoq iPad vloerstandaard kunnen we tegen een meerprijs vanaf € 45,- voorzien van uw bedrijfslogo en/of promotionele tekst. Hiermee wordt het direct duidelijk dat op de iPad standaard meer informatie over uw bedrijf of product gevonden kan worden.

Kosteloze impressie

Wilt u vooraf zien hoe het er uit komt te zien? Als u een offerte aanvraagt dan kunnen we kosteloos en vrijblijvend een impressie met uw logo voor u maken.


Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Telefoon:
+31 (0)182 700 635
E-mail:
info@tabletpro.nl

Val op met uw bedrijfslogo

Onze iPad zuilen kunnen wij voorzien van uw bedrijfslogo en/of promotionele tekst. Met deze personalisatie wordt de iPad zuil een echte blikvanger.

Meer informatie

Offerte binnen een uur

Als u contact met ons opneemt of online een offerte aanvraagt dan kunt u binnen een uur een vrijblijvende en scherpe offerte op maat van ons verwachten.

Offerte aanvragen

Gratis installatie service

Wij installeren uw content zoals website, filmpjes en PDF documenten in de meeste gevallen kosteloos. Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Volg ons op Instagram

Over iPad Rent

Wilt u een iPad standaard huren? iPad Rent is al jaren dé specialist! Wij leveren iPad tafelstandaards, iPad zuilen, iPad vloerstandaards en de Tabdoq iPad standaard. Organiseert u een open dag bij uw bedrijf? Staat u op een beurs of een evenement? Of heeft u tijdelijk extra iPad standaards nodig in uw winkel? Neem dan contact op met iPad Rent! Wij leveren iPad standaards voor elke gelegenheid!

Waarom huren bij iPad Rent?

  • Altijd de scherpste prijzen
  • Grote voorraad & snelle levering
  • Persoonlijke en uitgebreide service
  • iPad standaard met uw bedrijfslogo mogelijk
  • Voor kleine en grote aantallen
  • Levering in NL, BE en DU